Το «Μη Θυμώνεις» του Χρήστου Χολίδη επιστρέφει με νέο ήχο και νέα εικόνα.

Ο Χρήστος Χολίδης μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ξανά ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του.

«Μη θυμώνεις, είναι ωραίο να ‘χεις κάποιον να μαλώνεις…»

Με αυτούς τους υπέροχους στίχους και με μια συγκινητική ερμηνεία, ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει μουσικά, διασκευάζοντας ένα τραγούδι από τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία.

Το «Μη Θυμώνεις» κυκλοφόρησε το 2007 στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Σε Ποια Μέρη Θες Να Πάμε» και επανακυκλοφορεί ανανεωμένο 16 χρόνια μετά.

Ο Χρήστος Χολίδης μας πλημμυρίζει με τα ίδια συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας που είχαμε νιώσει όταν το ακούσαμε το «Μη Θυμώνεις».

Τη μουσική του «Μη Θυμώνεις» υπέγραψε ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ενώ τους στίχους έδωσε η Φωτεινή Δούρου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video με την σφραγίδα του Άλεξ Κωνσταντινίδη στη σκηνοθεσία.

Το «Μη Θυμώνεις» είναι το πρώτο single του Χρήστου Χολίδη για τη φετινή χρονιά και η επόμενη κυκλοφορία του μετά το τραγούδι «Στα Πατώματα», μία δυναμική και mid-tempo ερωτική λαϊκή μπαλάντα για τον έρωτα που γίνεται εξάρτηση και για τη δυσκολία ενός χωρισμού.

Η νέα εκτέλεση του «Μη Θυμώνεις» από τον Χρήστο Χολίδη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Μη Θυμώνεις» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ