Η Κορίνα Λεγάκη μας προσκαλεί να δούμε «πώς γίνεται το τέλος η αρχή μας».

«Όλα Αρχίζουν» με την Κορίνα Λεγάκη και το νέο τραγούδι της.

Λίγο πριν από την έκδοση του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, με τίτλο «Σεκάνς», η Κορίνα Λεγάκη μας χαρίζει σήμερα ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο «Όλα Αρχίζουν».

Το «Όλα Αρχίζουν» ακολουθεί τα βήματα των δύο προηγούμενων τραγουδιών που αποτέλεσαν προπομπούς του επερχόμενου άλμπουμ της Κορίνας Λεγάκη, το «Ένα Πρωί Γλυκό» και το «Δική Σου».

Μέσα από τη μουσική του Κώστα Μπουντούρη και του στίχους της Αθανασίας Γιασουμή, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη μας προσκαλεί με το «Όλα Αρχίζουν» να δούμε «πώς γίνεται το τέλος η αρχή μας».

«Κι όλα τελειώνουν σαν αρχίζουν οι σιωπές / Ξένη πώς γίνεται η ζωή που ήταν δική μας / Μα έλα πάλι πες κοντά σου πως με θες / Να δεις πώς γίνεται το τέλος η αρχή μας»

Καθώς μας ξεδιπλώνει σιγά – σιγά τις «Σεκάνς» της δικής της «ταινίας», η Κορίνα Λεγάκη συνεργάζεται στο τραγούδι «Όλα Aρχίζουν» για ακόμα μία φορά με δημιουργούς της νεότερης γενιάς, της γενιάς της.

Έτσι, την ενορχήστρωση υπογράφει ο συνθέτης του «Όλα Aρχίζουν», Κώστας Μπουντούρης, ενώ σταθερά την παρέα του δίσκου απαρτίζουν το αγαπημένο συγκρότημα Δραμαμίνη, που έχουν αναλάβει τις ενορχηστρώσεις και ο Μανώλης Φάμελλος, ο οποίος υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Το single «Όλα Αρχίζουν» κυκλοφορεί ψηφιακά από την Panik Oxygen και το άλμπουμ «Σεκάνς» θα ακολουθήσει εντός του Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ