Ο Nassauce και ο DJ Timo συνεχίζουν τη συνεργασία τους μετά το «Bella».

Ο Nassauce, ο super viral artist του Tik Tok, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον DJ Timo και τον Th Mark για να συναρπάσουν με ακόμα ένα hit, το «Meli Gala», που κυκλοφορεί, μαζί με music video.

Το «Meli Gala» είναι ένα δυναμικό και catchy τραγούδι, το δεύτερο που παρουσιάζουν ο Nassauce, ο DJ Timo και ο Th Mark μετά το «Bella».

Το «Bella», το οποίο είχε γίνει viral στον κόσμο του ελληνικού TikTok πριν ακόμη κυκλοφορήσει, έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολών στο YouTube με το music video του σε σχεδόν δύο μήνες.

Το music video για τη νέα συνεργασία του Nassauce με τον DJ Timo και τον Th Mark, γεμάτο καλοκαιρινή και feel-good διάθεση, γυρίστηκε στην Σαντορίνη με σκηνοθέτη τον Jim Georgantis.

O Nassauce και η παρέα του μας μεταφέρουν στα σοκάκια και τις ομορφιές του νησιού, καθώς και σε ένα από τα πιο θρυλικά spots της Σαντορίνης, το «Enigma Club», ο Nassauce και η παρέα του τα κάνουν όλα «Meli Gala».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Nassauce συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Romeo Club» της Αθήνας, δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη και τις Κατερίνα Λιόλιου και Ματίνα Ζάρα.

Το «Meli Gala» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ