Θριαμβευτική επιστροφή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion με μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, χάρισε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου συναρπαστικές μουσικές στιγμές, με ένα συναυλιακό υπερθέαμα στο κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Με περισσότερους από 50.000 θεατές στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αλλά και online, παρουσίασε το απόλυτο line up και προσέφερε μια μοναδική phygital εμπειρία.

Για πρώτη φορά, η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μπήκε στον κόσμο του Metaverse, παρουσιάζοντας το πρώτο συλλεκτικό ψηφιακό έργο της, σε μορφή NFT. 80 τυχεροί κέρδισαν μέσω του διαγωνισμού που έτρεξε στο TikTok και το Instagram, ένα μοναδικό Amita e-motion NFT, αποκτώντας πρόσβαση σε μία νέα εμπειρία, που συνδυάζει physical και digital στοιχεία.

Η δημιουργία του Amita e-motion NFT έγινε με χρήση τεχνολογίας blockchain, δίνοντας αρχικά στους νικητές πρόσβαση στο χώρο VIP της συναυλίας με χρήση των ειδικά σχεδιασμένων VIP NFTickets.

Λίγο πριν βγει στην σκηνή η μοναδική Άννα Βίσση, τα VIP NFTickets μετατράπηκαν στο πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την καμπάνια #FreeYourEmotion της Amita Motion.

To συλλεκτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτει, σε μορφή βίντεο πώς τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης μπορούν να γίνουν θετικά αν τα απελευθερώσουμε. Tο Amita e-motion NFT, είναι συλλεκτικό και αποτελεί το πρώτο βήμα της Amita Motion στο συναρπαστικό κόσμο του Metaverse.

Όσα έγιναν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022

Οι παρουσιαστές της φετινής Ημέρα Θετικής Ενέργειας, η Dat Lilly, ο Fipster και η Venetia Kamara υποδέχτηκαν το κοινό και σήμαναν την έναρξη της πιο θετικής συναυλίας.

Η Ellize ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας τον ρυθμό, με τον Άρι Πετράκη να ακολουθεί και να ενώνει τη φωνή του με το κοινό. Στη συνέχεια, η Αντωνία Καούρη ξεσήκωσε με την ερμηνεία της για να δώσει την σκυτάλη στον Δημήτρη Ταταράκη που ενθουσίασε.

Η Daphne Lawrence παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act, και ακολούθησε η Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion, όπως και ο Νικόλας Ραπτάκης που τραγούδησε αμέσως μετά.

Η Τάνια Μπρεάζου έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό. Η Joanne μάγεψε τους fans της Amita Motion με την ερμηνεία της. Η Natasha Kay ξεσήκωσε το κοινό με το μουσικοχορευτικό της show.  Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Dj Bobbito «έβαλαν φωτιά» στο πιο θετικό stage με ένα ξεχωριστό mash up.

Το κοινό υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα την Αναστασία με τις επιτυχίες της. Στη συνέχεια, η Marseaux, ο Solmeister και οι WNC με τις ρίμες και τον ρυθμό τους απογείωσαν το κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Αναστασία - Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022
Αναστασία

Η Τάμτα παρουσίασε ένα ιδιαίτερης αισθητικής show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Ο Mc Daddy πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε, ενώ ο Mente Fuerte παρουσίασε ένα ανεβαστικό performance. Οι Playmen και η Klavdia άφησαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα στη βραδιά.

Οι special guest stars ΜΕΛΙSSES έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με την εμφάνισή τους.

Η Άννα Βίσση ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion και καθήλωσε με την ερμηνεία της, σε μία απόλυτη live ερμηνεία. Μάλιστα, στην σκηνή εμφανίστηκε μαζί της και η Daphne Lawrence ερμηνεύοντας ένα μοναδικό ντουέτο, ενώ το stage μοιράστηκε και με τον Χρήστο Μάστορα σε δύο δυνατές ερμηνείες που συγκίνησαν το κοινό.

Ο Sidarta ξεσήκωσε το κοινό με την εμφάνισή του, ενώ το επόμενο live act ήταν από τον Saske, o οποίος χάρισε έντονες μουσικές στιγμές. Ακολούθησε ο Hawk ο οποίος έδωσε τον δικό του δυνατό ρυθμό από το θετικό stage. Ο Sigma τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του.

Ο FY στο closing act της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2022 πλημμύρισε το κοινό με θετική ενέργεια και ξεσήκωσε με την ερμηνεία του.

Pop-up store #FreeYourEmotion με συλλεκτικά ρούχα και έναν καλό σκοπό

Στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όλοι μαζί δώσαμε τη θετική μας ενέργεια στα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ για να κάνουν τα δικά τους βήματα ζωής.

Στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up store, το κοινό μπορούσε να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ από τη συλλεκτική σειρά που δημιούργησε η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος, εμπνευσμένη από την καμπάνια #FreeYourEmotion.

Τα έσοδα από την πώληση των αντικειμένων θα διατεθούν για την υποστήριξη των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα του Προγράμματος Μουσικοθεραπείας.

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον.

Σε συνέπεια με την στρατηγική και τη δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion φρόντισε όπως κάθε χρόνο για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που προκλήθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022.

Παράλληλα, η εταιρεία ανέλαβε τη συλλογή και την ανακύκλωση περισσότερων από 60.000 συσκευασιών που καταναλώθηκαν στην εκδήλωση και σε συνεργασία με την εταιρεία Tetra Pak θα τους δώσει δεύτερη ζωή, μετατρέποντάς τις σε παγκάκια, σπιτάκια για σκύλους και μελίσσια.

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, η Amita Motion, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας αποδεικνύει ότι κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό αν το εκφράσουμε και το απελευθερώσουμε.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ