Ο TOQUEL γιόρτασε τη σαρωτική επιτυχία των άλμπουμ του.

Ένα πάρτι από πλατίνα πολλών καρατίων πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του TOQUEL το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στο Foyer του Θέατρου Παλλάς, με αφορμή την σαρωτική επιτυχία των άλμπουμ του «777» και «Beverly Hills».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, a Universal Music Company, Μαργαρίτα Μάτσα, απένειμε στον TOQUEL τιμητικές πλακέτες για τις τριπλά πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ «777» που κυκλοφόρησε το 2019, καθώς και για τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ «Beverly Hills», που μετράει μόλις τέσσερις μήνες κυκλοφορίας.

Επίσης, ο TOQUEL παρέλαβε με χαρά τιμητικές πλακέτες για τα πολυπλατινένια singles «Aftoktonia», «Kokaina», «Diamantia», «Pistoli», «Danika», «Rollie» και «Karolina».

TOQUEL: Το «Beverly Hills» στα άλμπουμ με το καλύτερο ντεμπούτο παγκοσμίως στο Spotify

Με τη σειρά του, ο δημοφιλής εκπρόσωπος της rap σκηνής στην Ελλάδα και αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων ευχαρίστησε τη δισκογραφική εταιρεία για την εμπιστοσύνη της στο όραμά του, καθώς και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν τα μουσικά projects του.

Ο TOQUEL, μάλιστα, απένειμε ο ίδιος ξεχωριστά τιμητική πλακέτα στον καθένα από τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων οι Ortiz, For3al, Fly Lo, Barrice, Beyond και Lila.

Λίγο μετά την απονομή, ο TOQUEL συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους καλλιτέχνες και του φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Το άλμπουμ «777» έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 50.000.000 streams στο Spotify, ενώ το «Beverly Hills» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο έχει συγκεντρώσει πάνω από 37.000.000 streams αντίστοιχα.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ