Το «The Voice of Greece» βρίσκεται πλέον μία ανάσα πριν από την ολοκλήρωση των Knockouts.

Οι αποφάσεις έγιναν ακόμα πιο δύσκολες για τους coaches στο προτελευταίο επεισόδιο των Knockouts του «The Voice of Greece», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς στη φάση των Knockouts έχουν κοντά τους ως guest coaches αντίστοιχα τους good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύτηκε να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση της ομάδας του πριν τα Battles του «The Voice of Greece».

Τρεις πολύ δύσκολες αποφάσεις περίμεναν και τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος ξαφνιάστηκε ευχάριστα από την εξέλιξη της ομάδας του.

Η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε, όσο και αν της ήταν δύσκολο, να καταλήξει στις τελικές επιλογές της ενώ η επίδοση μίας διαγωνιζόμενης από άλλη ομάδα την έκανε να πατήσει το steal.

Προσεκτικές και δύσκολες ήταν και οι επιλογές του Σάκη Ρουβά μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενών του.

Και σε αυτό το επεισόδιο ένα ανατρεπτικό ντουέτο έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice of Greece», ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθισε στο πιάνο και οι δυο τους ρόκαραν δίχως αύριο ξεσηκώνοντας κοινό και coaches.

Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό ροκ μέσα από μεγάλες επιτυχίες.

Οι νικητές των Knockouts

Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή του «The Voice of Greece» σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches του «The Voice of Greece» φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach.

Ο Γιώργος Λιανός στάθηκε στο πλευρό των coaches αλλά και των τραγουδιστών και μοιράστηκε την αγωνία τους για ένα πολυπόθητο steal. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε κοντά στους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους τη στιγμή που μάθαιναν για την πρόκρισή τους.

Από το 3ο Knockout του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι:

Team Κωνσταντίνου Αργυρού

Γιάννης Μυτηλιναίος
Εβίτα Χαριλάου
Celina Michael

Team Πάνου Μουζουράκη

Μαρία Σακελλάρη
Άννυ Γαλάνη
Βάνα Μήτσου

Team Έλενας Παπαρίζου

Στάθης Μπαλάφας
Λάζαρος Κατσίπης
Άννα Σμυρλόγλου (steal από τον Πάνο Μουζουράκη)

Team Σάκη Ρουβά

Εβελίνα Πιττή
Wolfgang Schorer
Chryssa Dom

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο στις 21:00.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί τα highlights από το 3ο Knockout του «The Voice of Greece».

ΠΗΓΗ