Όσα έγιναν στο τρίτο live show του «X Factor».

Tις πιο κρίσιμες μουσικές αναμετρήσεις παρακολουθήσαμε την Κυριακή 5 Ιουνίου στο τρίτο live show του «X Factor», με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου.

Οι δώδεκα διαγωνιζόμενοι, τρεις από κάθε ομάδα, που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στα προηγούμενα live shows, ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Στόχος τους να συνεχίσουν την πορεία τους, να έρθουν πιο κοντά στο έπαθλο – ρεκόρ του «X Factor» αλλά και να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του μέντορά τους. Για τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, η πραγματική αναμέτρηση ξεκίνησε τώρα.

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε και πάλι το δικό του στίγμα με τα καυστικά του σχόλια και τις παρεμβάσεις του.

Οι διαγωνιζόμενοι

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη διαγωνίστηκαν οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας.

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Borek, η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος.

Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος.

Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ο JOJO, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψύχωναν τους διαγωνιζόμενους.

Η αποχώρηση

Ποιοι διαγωνιζόμενοι προχώρησαν στα επόμενα live shows και ποιοι κριτές – μέντορες κατάφεραν να διατηρήσουν τις ομάδες τους χωρίς απώλειες;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι έκριναν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος της βραδιάς έδωσε ασυλία στον JOJO από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ενώ για την παραμονή στο «X Factor» αναμετρήθηκαν ο Borek και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος του Χρήστου Μάστορα και επέστρεψαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Έπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, από το τρίτο live show του «X Factor» αποχώρησε ο Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Τα live shows του «X Factor» συνεχίζονται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Mega.

ΠΗΓΗ