Ποιος διαγωνιζόμενος αποχώρησε από το «House of Fame»;

Σε ένα live concert του «House of Fame» γεμάτο μουσική και εκπλήξεις μας υποδέχτηκε η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 23 Απριλίου.

Τα μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ήταν εκεί για να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών και να μοιραστούν μαζί τους την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Στο πλευρό των σπουδαστών βρέθηκαν οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος στο προηγούμενο live concert έκανε χρήση του δικαιώματός του και διέσωσε από την αποψινή ψηφοφορία αποχώρησης έναν υποψήφιο.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς στη σκηνή του «House of Fame» εμφανίστηκε ο Διονύσης Σχοινάς ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Η αποχώρηση

Οι Jimmy Sion, Γιάννης Αρβανιτίδης και Χρύσα Μαλακόζη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύσαμε.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι από το «House of Fame» αποχωρεί η Χρύσα Μαλακόζη.

Οι νέοι υποψήφιοι

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Η ψηφοφορία ανάμεσα στους συγκάτοικους του «House of Fame» ανέδειξε την Πηνελόπη Τσιακυρίδου ως το άτομο που δεν έχει θέση στην Ακαδημία. Συνεπώς από την βαθμολογία που συγκέντρωσε της, αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας έχει στα χέρια του το δικαίωμα της εξαίρεσης. Ο Πάνος Μεταξόπουλος αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει σε αυτό το live concert.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Έλενα Δομάζου, Μαριάννα Κάρα και Πηνελόπη Τσιακυρίδου.

Δείτε όσα έγιναν στο 9ο Live Concert του «House of Fame» στο playlist που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ