Παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τα video clip για τα δύο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε η Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη, καθώς παρουσίασε δύο νέα τραγούδια και video clips, το «Πόσο Σ΄Αγάπησα» και το «Διαβάστηκε».

Αρχικά Λένα Ζευγαρά, η τραγουδίστρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες, έδωσε συνέχεια στα ξεχωριστά τραγούδια που μας έχει χαρίσει με το «Πόσο Σ’ Αγάπησα».

Το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» είναι ένα ρυθμικό single, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίο συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο video.

Διαφήμιση

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα με τη σκηνοθεσία του Steven Airth και του Spiros Kapsilis, με τη Λένα Ζευγαρά να εμφανίζεται στο video πιο εντυπωσιακή και αισθαντική από πότε.

Μία εμφάνιση – έκπληξη κάνει στο video clip του «Πόσο Σ’ Αγάπησα» και ο δημιουργός του τραγουδιού, Πέτρος Ιακωβίδης.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Λένα Ζευγαρά έδωσε συνέχεια στα δισκογραφικά βήματά της με το «Διαβάστηκε».

Το «Διαβάστηκε» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου.

Στο music video για το single, που επίσης σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis, σε art direction από τον Taso Xiarcho, η Λένα Ζευγαρά κάνει ανατρεπτικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις, κεντρίζοντας αμέσως τα βλέμματα.

Και τα δύο τραγούδια κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις και εμφανίστηκαν στις τάσεις του ελληνικού YouTube, με τη Λένα Ζευγαρά να μαγεύει ακόμα μία φορά, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ