Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο Πόρτο Ράφτη.

Η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζεται να μας χαρίσει άλλο ένα εκρηκτικό hit, που φιλοδοξεί να μπει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Έλενας Τσαγκρινού είναι «Γύρισε;» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στις υπηρεσίες streaming αυτή την Παρασκευή, 26 Μαΐου.

Τη μουσική του «Γύρισε;» υπογράφουν οι Bujaa Beats και τους στίχους ο DJ Stephan, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Nore, ενώ την παραγωγή του single έκανε ο DJ Stephan.

Διαφήμιση

Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο 27 Μαΐου, θα δοθεί στη δημοσιότητα το video clip που θα ντύσει με εικόνα το «Γύρισε;» και θα είναι εξίσου εκρηκτικό με το τραγούδι.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο Πόρτο Ράφτη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Όπως φαίνεται και από τις backstage φωτογραφίες, πλαισιωμένη από χορεύτριες, η Έλενα Τσαγκρινού θα μαγέψει με το τραγούδι της και θα μας βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση με τον μοναδικό τρόπο της και το φλογερό ταπεραμέντο της.

Το «Γύρισε;» θα ακολουθήσει για την Έλενα Τσαγκρινού μία σειρά συνεργασιών με τον DJ Stephan που ξεκίνησε στις αρχές του 2022 και περιλάμβανε singles όπως το «Epafi», το «Υποπτεύομαι», το «Έλειπες» και το πιο πρόσφατο «Pretty Girl».

Ενδιάμεσα, η Έλενα Τσαγκρινού κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το «Μύκονος Και Σαντορίνη» και το «Πες».

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ