Δείτε backstage φωτογραφίες από το music video για το νέο single «Pirkaya» της Josephine.

Η Josephine γίνεται «Pirkaya» στο νέο single της και κλέβει τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό fashion video που ντύνει με εικόνα το τραγούδι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μοναδικές στιγμές κατά τα γυρίσματα του μουσικό βίντεο, που γυρίστηκε στην Αθήνα και σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο, την εκρηκτική εξωτερική της εμφάνιση και πλαισιωμένη από χορευτές, η Josephine οπτικοποίησε την «Pirkaya» σε ένα video γεμάτο εκπλήξεις.

Το τελικό αποτέλεσμα που παρακολουθούμε στις οθόνες ενώνει το σύγχρονο με το παραδοσιακό, όπως ακριβώς και το τραγούδι.

Το «Pirkaya» κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου και αμέσως έγινε top trend στο YouTube και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή στις μουσικές τάσεις της πλατφόρμας για την Ελλάδα.

Τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφει ο Apon, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση του «Pirkaya» ανέλαβε ο IAMSTRONG.

Η Josephine, ύστερα από τη μεγάλη sold out καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, συνέχισε φορμαρισμένη τις εμφανίσεις στο «Fantasia» μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ξεσήκωσε το κοινό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το «Pirkaya» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ