Το νέο τραγούδι του Γιάννη Γρόση κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Γρόσης κλέβει τις εντυπώσεις με το νέο του single και music video με τίτλο «Κάτι Αλλάζει».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ταλαντούχο καλλιτέχνη στα γυρίσματα του music video, που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Αττικής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη Γρόση στο music video για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Κάτι Αλλάζει» είναι η Βασιλική Καρρά, η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Λατρεμένοι Μου Γείτονες» και στη συνέχεια συμμετείχε στο «Greece’s Next Top Model».

«Κάτι Αλλάζει»: Ο Γιάννης Γρόσης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του

Το «Κάτι Αλλάζει», σε μουσική και στίχους του Αντώνη Ρούμπου, είναι ένα σύγχρονο λαϊκό ερωτικό τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάννης Γρόσης δίνει συνέχεια στα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματα που έχει κάνει μετά τη νίκη του στο «X Factor» το 2019.

Προηγήθηκε το δισκογραφικό ντεμπούτο του τον Μάιο του 2020 με το single «Ξέρει Κανείς», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου και ακολούθησε ακριβώς ένα χρόνο αργότερα το «Στην Άκρη Του Κόσμου», ένα τραγούδι με την υπογραφή των ίδιων καταξιωμένων δημιουργών.

Το νέο single του Γιάννη Γρόση με τίτλο «Κάτι Αλλάζει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ