Το νέο τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» του Χάρη Βαρθακούρη έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.

Έφτασε η στιγμή ο Χάρης Βαρθακούρης να μεταφέρει στις οθόνες μας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)».

Η Panik Records αποκαλύπτει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, δίνοντας μία πρώτη γεύση από τα όσα μας επιφυλάσσει ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης.

Τα γυρίσματα για το music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε τοποθεσίες της Αττικής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο video έχει ο James Καφετζής, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Survivor», τα βήματα του οποίου διασταυρώνονται με εκείνα του Χάρη Βαρθακούρη εξαιτίας μιας γυναίκας.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι ένα φρέσκο ερωτικό τραγούδι, που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με τον Τάσο Λυμπέρη και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

Να αναφερθεί ότι το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι το τραγούδι με το οποίο εγκαινιάζεται η συνεργασία του Χάρη Βαρθακούρη με τη νέα δισκογραφική στέγη του, την Panik Records.

Το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη με τίτλο «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» θα αποκαλυφθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ