Δείτε backstage φωτογραφίες από το video clip για το νέο τραγούδι «Ασφαλώς & Μπορώ» της Καίτης Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Ασφαλώς & Μπορώ».

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Το νέο τραγούδι της Καίτη Γαρμπή δίνει την αφορά ταυτόχρονα για μία μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Διαφήμιση

Τη μουσική «Ασφαλώς & Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως τα «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Βιάστηκα» και «Όταν Σε Χρειάζομαι», ενώ τους στίχους δίνει ο Γιάννης Κότσιρας.

Τα γυρίσματα για το music video του «Ασφαλώς & Μπορώ» έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε ένα ιδιαίτερης αισθητικής σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των PickCodes.

Η Καίτη Γαρμπή, πάντα λαμπερή και με την απαράμιλλη αισθητική της, πρωταγωνιστεί σε ένα concept – έκπληξη.

Η “ντίβα της καρδιάς” δίνει το σύνθημα «Ασφαλώς & Μπορώ», παροτρύνοντας όλους μας να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.

Το νέο single «Ασφαλώς & Μπορώ» της Καίτης Γαρμπή και το video clip που θα το συνοδεύει θα κυκλοφορήσουν από την Panik Platinum την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Αν και δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς «Σασμός», το «Ασφαλώς & Μπορώ», το οποίο από τη Δευτέρα 24 Απριλίου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, θα ντύσει μία από τις συγκλονιστικές σκηνές της σειράς που θα μεταδοθούν προσεχώς.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ