Δείτε backstage φωτογραφίες από το music video για το νέο single «Έλα» της Άσπας.

Η Άσπα συνεχίζει δυναμικά τα μουσικά βήματά της με το νέο τραγούδι της «Έλα», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και έχει βάλει ήδη μία ακλόνητη υποψηφιότητα για να γίνει μία από τις δημοφιλέστερες επιτυχίες του φετινού φθινοπώρου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε τα πάντα «Στάχτη» στο πέρασμά της με το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το ομότιτλο τραγούδι και στη συνέχεια μας χάρισε μια μοναδική στιγμή με το “Oh No“, στο οποίο ένωσε τη φωνή της με τον Mad Clip.

Αφού βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών και ραδιοφωνικών charts, η Άσπα επέστρεψε δισκογραφικά με το «Έλα».

Το «Έλα» είναι ένα φρέσκο χορευτικό λαϊκό τραγούδι σε στίχους και μουσική Γιώργου Καλογεράκου, ο οποίος έχει υπογράψει και το ντεμπούτο της Άσπας με το single «Στάχτη».

Το νέο τραγούδι της Άσπα κυκλοφορεί μαζί ένα δυναμικό και ιδιαίτερα σέξι music video του, που γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Λίγα εικοσιτετράωρα μάλιστα μετά την πρεμιέρα του, το μουσικό βίντεο για το “Έλα” βρέθηκε στην πρώτη θέση των τάσεων του ελληνικού YouTube, όπου έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 1,2 εκατομμύρια προβολές.

Το νέο single «Έλα» της Άσπας κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ