Δείτε backstage φωτογραφίες από το μουσικό βίντεο για το νέο single της Τάμτα.

Το dark μουσικό βίντεο για το νέο single της Τάμτα με τίτλο «Πανδώρα» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Τάμτα μιλάει στο «Πανδώρα» για το δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους.

Μέσα από την τέχνη της εικόνας η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Δημιουργική, πρωτοπόρος, trendsetter, fashion icon, η Τάμτα εμφανίζεται στο μουσικό βίντεο του «Πανδώρα» ως ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο πλάσμα που είναι έτοιμο να επιβάλλει την κυριαρχία της στον κόσμο.

Το μουσικό βίντεο του «Πανδώρα», το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα, εξακολουθεί να παραμένει στις μουσικές τάσεις του YouTube στην Ελλάδα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του εντυπωσιακού music video για το «Πανδώρα» ανέλαβε ο Βαγγέλης Φαντόπουλος, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ίδια η Τάμτα μαζί με τον Bill Roxenos, ο οποίος σχεδίασε και τη χορογραφία.

Το νέο single «Πανδώρα» της Τάμτα κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Δείτε το music video εδώ.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ