Το νέο music video της Demy θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

H Demy είναι έτοιμη να μεταφέρει στις οθόνες μας όσα οι «Φήμες Λένε», μέσα από το εντυπωσιακό music video για το νέο τραγούδι της.

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Petros Nikolintais.

Στο music video για το νέο τραγούδι της, η Demy, πιο λαμπερή από ποτέ, εμφανίζεται να βλέπει αυτά που οι «Φήμες Λένε», είτε στα χαρτιά είτε στο φλιτζάνι, αλλά έχει ήδη πάρει την απόφασή της.

Το «Φήμες Λένε», το οποίο κυκλοφορεί ήδη από την Panik Records στις υπηρεσίες streaming και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι ένα μοντέρνο pop anthem που απογειώνει με τα φωνητικά της η Demy.

Η μουσική του single ανήκει στον DiGi και στον Andy Nicolas και οι στίχοι στον Andy Nicolas.

Το «Φήμες Λένε» γοήτευσε από την πρώτη στιγμή το κοινό ενώ σίγουρα θα μαγέψει και το YouTube, με το μουσικό βίντεο που θα το συνοδεύει και που θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Demy συνεργάστηκε με τον Thomas Sykes και τον Arpad στο αγγλόφωνο single «Eyes Talk», ενώ νωρίτερα φέτος ένωσε τις δυνάμεις της με τον JimBo στο «Apothimena». Επίσης ερμήνευσε με το «Μίλια Μακριά» το τραγούδι της καθημερινής σειράς «Τρία Μίλια» του Star.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ