Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip για το νέο τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη.

Ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να μας κάνει «Χίλια Κομμάτια» με ακόμα μία επιτυχία.

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα γυρίσματα για το music video του τραγουδιού και οι φωτογραφίες από τα backstage δίνουν μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι ένα φρέσκο και ρυθμικό single που ανεβάζει αμέσως τη διάθεση, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, σε λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν σε θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με τον Θοδωρή Φέρρη και όλη την υπόλοιπη ομάδα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει.

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι το επόμενο τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη μετά τη δυνατή μπαλάντα «Παρασκευή», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς.

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Romeo Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν πόλος έλξης και sold out από το πρώτο διήμερο.

Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν επίσης οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ