Η Άννα Βίσση κερνάει «Gazoza».

Η Άννα Βίσση θα μας κεράσει την πιο μεθυστική «Gazoza» με το νέο τραγούδι της, που θα κυκλοφορήσει μαζί με το δικό του music video.

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, είναι ένα ευρηματικό και δυναμικό τραγούδι για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη και fashion direction της Σοφίας Καρβέλα, σε τοποθεσίες της Αθήνας, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερο concept.

Η Άννα Βίσση, έχοντας πάντα απαράμιλλο στυλ και αστείρευτη ενέργεια, μεταφέρει την «Gazoza» στις οθόνες μας έχοντας στην παρέα της μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και guests – έκπληξη, σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο θετική διάθεση music video.

Το «Gazoza», που αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και γίνει viral στα social media, με την Άννα Βίσση να κάνει, για ακόμα μία φορά, τη μουσική έκπληξη.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για έβδομηη συνεχόμενη χρονιά, που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και, όπως πάντα, θα γίνουν ο απόλυτος πόλος έλξης.

Το νέο single «Gazoza» της Άννας Βίσση θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Δείτε τους στίχους του «Gazoza» εδώ

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καδίγκος

ΠΗΓΗ