Η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή BBC Breakfast για να συζητήσουν για το τραγούδι της ταινίας «No Time to Die» του James Bond.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Billie Eilish αποκάλυψε ότι έχει σταματήσει να διαβάζει σχόλια στο Instagram και ότι το διαδίκτυο καταστρέφει τη ζωή της!

«Όσο πιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα που κάνεις, τόσοι περισσότεροι άνθρωποι σε μισούν. Είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι παράλογο που διάβαζα σχόλια έως τώρα. Θα έπρεπε να είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι μόνο το θέμα ότι πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους θαυμαστές και να συνεχίσω να μιλάω μαζί τους και οι άνθρωποι το έχουν καταστρέψει αυτό για μένα», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τραγούδι της νέας ταινίας James Bond, το οποίο υπογράφει η ίδια μαζί με τον αδερφό και συνεργάτη της, Finneas, ο δεύτερος δήλωσε:

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι, ώστε να μη φανεί ότι προσπαθούμε να αντιγράψουμε άλλα σπουδαία τραγούδια. Πραγματικά προσπαθήσαμε να εργαστούμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε για να αποδείξουμε ότι το αξίζαμε».ΠΗΓΗ