Η νέα διεθνής συνεργασία του Claydee.

Ο Claydee, ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών, επιστρέφει με το «Mamma Mia», ένα τραγούδι που σίγουρα θα το ακούσετε σε κάθε καλοκαιρινό πάρτι.

Το «Mamma Mia» είναι μια κλασική καλοκαιρινή επιτυχία που θα κολλήσει αμέσως στο μυαλό σας και θα παραμένει εκεί για πολύ καιρό.

Ο Claydee είναι ο No. 1 καλλιτέχνης στο YouTube για την Ελλάδα. Έχει πάνω από μισό δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα, ενώ τα τραγούδια του βρίσκονται τακτικά στην κορυφή των charts σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Στο «Mamma Mia» ενώνει τις δυνάμεις του με την ανερχόμενη pop star Alma από τη Βουλγαρία.

Η Alma έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια streams και προβολές από το 2019, με το single της «Perfect» να κυριαρχεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ευρώπη.

Το «Mamma Mia» είναι ένας μοναδικός συνδυασμός χορευτικής μουσικής, διαχρονικών χαρακτηριστικών και εκπληκτικών φωνητικών.

Ένα τραγούδι που θα αποτελέσει εξαιρετικό soundtrack για πολλές αξέχαστες και μαγικές στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Τη μουσική και τους στίχους του «Mamma Mia» υπογράφουν οι Claydee Lupa, Andy Nicolas, Jenson Vaughan, Alex Parker και Paris Kalpos, ενώ την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Claydee, Alex Parker και Paris Kalpos.

Η συνεργασία του Claydee και της Alma μεταφέρεται στις οθόνες με ένα μοντέρνο music video σε σκηνοθεσία του Steven Airth και του Sherif Francis.

ΠΗΓΗ