Ένα «Pretty Girl» στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας.

Ο DJ Stephan, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Blanco ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν το νέο single «Pretty Girl».

Ο ξεχωριστός παραγωγός DJ Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού που μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες, συναντιούνται μουσικά με τον ταλαντούχο Blanco και δίνουν τον ρυθμό με ένα μοναδικό τραγούδι, που κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις.

Οι pop ευαισθησίες του DJ Stephan και της Έλενας Τσαγκρινού συνδυάζονται τέλεια με το μοναδικό στυλ του Blanco, με αποτέλεσμα έναν φρέσκο ήχο που θέτει τον πήχη ψηλά για τις επόμενες συνεργασίες τους.

Διαφήμιση

Ο κολλητικός ρυθμός και οι πιασάρικοι στίχοι του «Pretty Girl» είναι βέβαιο ότι θα μείνουν στο μυαλό σας για πολλές ημέρες.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το «Pretty Girl» του DJ Stephan, της Έλενας Τσαγκρινού και του Blanco, σε σκηνοθεσία του Alex Konstantinidis, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τα visuals συμπληρώνουν τέλεια τον ανεβαστικό ρυθμό και την ενέργεια του τραγουδιού, ώστε να είναι αδύνατο να μην χορέψετε με αυτό το «Pretty Girl».

Οι στίχοι του «Pretty Girl» ανήκουν στον DJ Stephan, την Έλενα Τσαγκρινού και τον Blanco, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο NAJ.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan συνεχίζουν με το «Pretty Girl» το σερί των καυτών συνεργασιών τους στις οποίες περιλαμβάνονται το «Epafi», το «Υποπτεύομαι» και το πιο πρόσφατο «Έλειπες».

Το «Pretty Girl» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ