Οι Energy Deejays και ο Andy Nicolas γιορτάζουν τα δέκα χρόνια του «Gravity» με μία νέα συνεργασία.

Ο μοναδικός Andy Nicolas και οι Energy Deejays ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν ένα ολοκαίνουργιο και άκρως δυναμικό καλοκαιρινό hit με τίτλο «Runaway».

Το «Runaway» είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και δημιουργίας από μία συνάντηση του Michael Zalahas των Energy Deejays και του Andy Nicolas το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Andy Nicolas και οι Energy Deejays αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο των 10 ετών από την κυκλοφορία της μεγάλης επιτυχίας του «Gravity» με μία νέα συνεργασία και ένα καινούργιο τραγούδι.

Διαφήμιση

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Gravity» ακούγεται στην εισαγωγή του video clip για το «Runaway», συνδέοντας το χθες και το σήμερα.

Η μελωδία και η παραγωγή του «Runaway» έχουν καλοκαιρινή διάθεση με κύρια έμπνευση το καλοκαίρι και το νησί της Ρόδου.

Η ηχογράφηση του «Runaway» έγινε στο στούντιο του Andy Nicolas και τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε διάφορες παραλίες και στην παλιά πόλη του αγαπημένου νησιού της Ελλάδας.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Runaway» έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Μαυρομούστακος.

Τον τελευταίο καιρό, ο Andy Nicolas ετοιμάζει το επερχόμενο EP του με τίτλο «Antithesis», το οποίο θα περιλαμβάνει τα singles «Made In China», «Snow In July» και «White Lies».

Το EP «Antithesis» θα αποτελείται εξ ολοκλήρου σε τραγούδια που θα βασίζονται στην έννοια της αντίθεσης.

Το νέο single «Runaway» των Energy Deejays και του Andy Nicolas κυκλοφορεί ψηφιακά από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ