Ο Fly Lo και ο Saske αφιερώνουν το music video του «Loyal» στον Mad Clip.

Ο Fly Lo και ο Saske παρουσιάζουν το music video που δίνει εικόνα στη συνεργασία τους στο single «Loyal».

Τα τελευταία χρόνια ο Fly Lo έχει απασχολήσει πολύ το κοινό της ελληνικής trap – και όχι μόνο – σκηνής με τις επιτυχίες του.

Πρόσφατα τον απολαύσαμε στο mega hit «Chinchilla» σε συνεργασία με τον SNIK, αλλά και στο δικό του single «King Lo», το πρώτο του προσωπικό single για τη φετινή χρονιά, τα οποία παρέμειναν επί πολλές εβδομάδες στις κορυφαίες θέσεις των charts.

Το «Chinchilla» έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο και διαθέτει πάνω από 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ στο YouTube έχει σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων προβολών.

Το «King Lo» έχει γίνει χρυσό ενώ αγγίζει τα 2 εκατομμύρια streams στο Spotify και τα 2,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε η ολοκαίνουργια συνεργασία του Fly Lo με τον Saske στο single «Loyal».

Το «Loyal» ανέβηκε απευθείας στην κορυφή του ελληνικού chart του Spotify, ενώ με αφορμή την κυκλοφορία του single, o Fly Lo εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του editorial playlist «Hot Hits Greece» της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming.

Η σκηνοθεσία στο εντυπωσιακό music video του «Loyal» έχει τη σφραγίδα της Bodega Visuals. Το video ολοκληρώνεται με μία  αφιέρωση στον εκλιπόντα Mad Clip.

Το «Loyal» του Fly Lo και του Saske κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ