Ο Στέλιος Κερασίδης δίνει με το «Βαλς της Αναγέννησης» το σύνθημα για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Στέλιος Κερασίδης ντύνει με εικόνα την τελευταία κυκλοφορία του και το αποτέλεσμα μαγεύει.

Με την επιτυχία του «Ιsolation Waltz» που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας, ο Στέλιος Κερασίδης προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση.

Ο Στέλιος Κερασίδης, ο 8χρονος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο «Έλληνας Μότσαρτ», έρχεται να μας καταπλήξει και πάλι με την πιο ώριμη μέχρι τώρα σύνθεσή του, που τιτλοφορείται «Renaissance Waltz».

Το «Renaissance Waltz» (Το Βαλς της Αναγέννησης) είναι η άλλη όψη του «Isolation Waltz» (Το Βαλς της Απομόνωσης). Μια όψη πιο αισιόδοξη ενώ πλέον η πανδημία μοιάζει να φτάνει στο τέλος της.

To βίντεο για το «Renaissance Waltz» φιλοδοξεί να ταξιδέψει το μήνυμα του κομματιού σε όλη την υφήλιο.

O Στέλιος Κερασίδης βαδίζει ανάμεσα στα ερείπια του αρχαίου οικισμού του Ραμνούντα που χρονολογείται από τον 6ο πΧ αιώνα και παρουσιάζει σε ένα από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας το «Renaissance Waltz».

Σε ένα επιβλητικό τοπίο που συνδυάζει τα αρχαία μνημεία, τη θάλασσα και το πιάνο, ο Στέλιος Κερασίδης καταφέρνει να στείλει το μήνυμα για μια νέα οικολογική συνείδηση μετά την πανδημία.

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.) και του Δήμου Μαραθωνίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Εταιρείας Ανακύκλωσης, γυρισμένη σε ένα μοναδικό τοπίο, ιδανική για να μας εμψυχώσει και να μας προκαλέσει προβληματισμό.

Το «Renaissance Waltz» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ