Νέα σελίδα για τη Μαλού.

Την πιο δυναμική εκκίνηση επιφύλασσε η Heaven Music, ανακοινώνοντας την επίσημη ένταξη της Μαλού Κυριακοπούλου στο δυναμικό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής της εταιρείας ώστε να υπογράψει το νέο συμβόλαιό της με τη Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ANT1.

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Heaven Music, Σπύρο Σταμούλη να την υποδέχεται με την ομάδα του.

Η Μαλού και η Heaven Music έβαλαν τις βάσεις για μια λαμπρή και δημιουργική πορεία, που υπόσχεται πολλή μουσική και νέες επιτυχίες.

Υπό τον ρυθμό του νέου single της «Πόσο Πόσο» σε συνεργασία με τον Νίκο Απέργη, καθώς και των μεγάλων επιτυχιών της που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια views στο YouTube, η Μαλού Κυριακοπούλου και η Heaven Music γιόρτασαν την νέα τους συνεργασία, δίνοντας υπόσχεση για μια συναρπαστική συνέχεια.

Το «Πόσο Πόσο» έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολών και εξακολουθεί να διαθέτει μία θέση στις μουσικές τάσεις του YouTube για την Ελλάδα, μετά από ένα μήνα από την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, η Μαλού συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Απέργη στη σκηνή του «Cabaret», όπου εκτοξεύουν στα ύψη τη διασκέδαση κάθε Σάββατο από τις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ