Ένα ταξίδι της ψυχής με συνταξιδιώτες όλους μας υπόσχεται η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε μια μεγάλη γιορτή, η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει στη σκηνή του «SNF Nostos» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Κυριακή 29 Αυγούστου για να χαρίσει στους θεατές μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς», παρασύροντάς τους με τη γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή της, την ενέργεια και τις επιρροές της από όλα όσα έχει αγαπήσει.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής pop και rock μουσικής θα παρουσιάσει στο «SNF Nostos» ένα πέρασμα στο φως.

Μια σειρά τραγουδιών που αντανακλούν το βαθύτερο ψυχισμό του καθενός μας. Μια γιορτή της ζωής δίχως όρους, όπου τα συναισθήματα ρέουν αβίαστα, πλημμυρίζουν και ξεκλειδώνουν την υπόσταση του αληθινού μας εαυτού μιας κι όπως η ίδια έχει γράψει: «Είμαστε θαύματα φτιαγμένα από τραύματα».

Η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη στο «SNF Nostos» μας υπόσχεται όχι μόνο ένα μουσικό ταξίδι, αλλά κι ένα ταξίδι της ψυχής με όλους μας συνταξιδιώτες.

Και όπως λέει και ο «Ενικός», το νέο τραγούδι της σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του Αντώνη Παππά: «Πολεμώ δίχως όρους, ομφάλιους λώρους δαγκώνω, το ντεπόζιτο άδειο κι εγώ στα διακόσια γκαζώνω».

Σε πείσμα λοιπόν των καιρών μαζί της θα γκρεμίσουμε το τείχος του «Εγώ» και θα ζήσουμε την αρμονία του «Εμείς».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μπάμπη Στόκα, τον Ψαραντώνη , τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Μητσιά, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και άλλους.

Η δισκογραφία της αποτελείται από δύο προσωπικά άλμπουμ, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει έξι τραγούδια από τον επερχόμενο της δίσκο της, ο οποίος περιλαμβάνει συνδημιουργίες της τραγουδοποιού με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά και με συνθέτες της γενιάς της, όπως ο Γιώργος Κυριάκος.

Παυλίνα Βουλγαράκη
SNF Nostos Festival 2021
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στις 20:00

Είσοδος Ελεύθερη

Τις ημέρες του «SNF Nostos» (25 – 29 Αυγούστου, 2021) θα επιτρέπεται η είσοδος στο ΚΠΙΣΝ σε εκείνους που πληρούν οποιαδήποτε από τις παρακάτω συνθήκες:

• Έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση)
• Έχουν βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)
• Έχουν έγκυρο αποδεικτικό αρνητικού test PCR ή Rapid (72 και 48 ωρών αντίστοιχα)

Διαβάστε περισσότερα για τις εκδηλώσεις του «SNF Nostos Festival» εδώ.

ΠΗΓΗ