Η Σαλίνα Γαβαλά, ο Νίκος Ζούδιαρης και ο Πάνος Κατσιμίχας επιβιβάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό λεωφορείο.

«Νυχτερινά Λεωφορεία» στην αφετηρία τους. Επιβάτες τρεις. Η διαδρομή τους δεν έχει σημασία, από κάπου προς κάπου. Η διαδρομή των επιβατών που τους οδηγεί σε μια χρονική στιγμή στο ίδιο σημείο, αυτή είναι που έχει σημασία.

Η Σαλίνα Γαβαλά, ο Νίκος Ζούδιαρης και ο Πάνος Κατσιμίχας βρέθηκαν τη σωστή στιγμή, στη σωστή αφετηρία και επιβιβάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό λεωφορείο. Θα μπορούσε ο καθένας να κάνει τη δική του μοναχική διαδρομή, αλλά προτίμησαν να κοιταχτούν.
Και τότε έκλεισαν οι πόρτες.

Μια ηλεκτρική κιθάρα, μια φυσαρμόνικα και μια φωνή. Το απλό θα είναι πάντα το καινούριο.

Τα «Νυχτερινά Λεωφορεία» είναι το νέο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη, που μας ανοίγει μία πόρτα στα όσα γράφει τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση με τη Σαλίνα Γαβαλά έγινε κάπως σαν σε νυχτερινό λεωφορείο, μόνο που στη θέση του βάλτε ένα στούντιο που και οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για διαφορετικό λόγο.

Ο Πάνος Κατσιμίχας ανέβηκε στην επόμενη στάση, ουσιαστικά σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού που όλοι ξέρουν ότι θα συμβεί χωρίς να υπάρχει καμιά ένδειξη γι’ αυτό.

Και έτσι τα τραγούδια γεννιούνται από τη ζωή, φοράνε ζωή και περνάνε από τις ζωές μας. Σαν «Νυχτερινά Λεωφορεία».

Το νέο τραγούδι της Σαλίνας Γαβαλά κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ