Ο Khay Be και η Kimi σε μία δυνατή συνεργασία.

Το νέο hit του Khay Be και της Kimi έχει προκαλέσει πανικό στο TikTok.

Έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της trap και της rap σκηνής στην Ελλάδα, όπως οι Light, Dirty Harry, Thug Slime, Kidd και Kareem Kalokoh, ο Khay Be έχει καταφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα να αποκτήσει το δικό του core κοινό.

Ο Khay Be έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια streams και views στα τραγούδια του.

Διαφήμιση

Η Kimi άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, με τη rap και τη hip-hop μουσική να μονοπωλούν τα ακούσματά της. Εκτός από το performance, της αρέσει να γράφει και να δημιουργεί τραγούδια από το μηδέν.

Μέσα από τα τραγούδια της η Kimi θέλει να καθιερώσει το γυναικείο rap στην Ελλάδα.

Μετά το τελευταίο του single «Broke Boys», ο Khay Be επιστρέφει με άλλη μία δυνατή συνεργασία που ήδη έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό του TikTok.

Πρόκειται για το «Ti Thes», το πιο hot trap hit της περιόδου, το οποίο αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερες από 2.500 αναδημοσιεύσεις στην πλατφόρμα του TikTok, που μετρούν εκατομμύρια προβολές στο σύνολο.

Το music video του «Ti Thes», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Manos Makrakis, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trending videos στο YouTube.

Το «Ti Thes» του Khay Be και της Kimi κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ