Αυτό το τραγούδι δεν θα «φύγει» σύντομα από το μυαλό σας.

Η Marseaux ενώνει τις δυνάμεις της με τον Solmeister και τον dPans στο νέο single «Πρέπει Να Φύγει».

«Πρέπει να φύγει απ’ το μυαλό μου και τα όνειρά μου πια πες της να φύγει…»

Αν είστε λάτρεις του Tik Tok, σίγουρα θα συναντήσατε κάποιο βίντεο με το συγκεκριμένο ρεφρέν τις τελευταίες ημέρες.

Αν ακολουθείτε την Marseaux και τους WNC στο Instagram, σίγουρα θα είχατε ήδη πάρει μια γεύση από το τραγούδι, πριν την επίσημη κυκλοφορία του, μέσα από το εβδομαδιαίο panshow τους το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη στις 16:00.

Κι αν είστε οπαδοί της καλής pop και των εθιστικών beats, τότε σίγουρα το ολοκαίνουργιο single της Marseaux με τον Solmeister και τον dPans δεν θα «φύγει» σύντομα από το μυαλό σας.

Η hot εκπρόσωπος της pop, μετά την επιτυχία του άλμπουμ της «Chica» που μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 4,5 εκατομμύρια streams και δύο χρυσά singles («Βότκα Βύσσινο», «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»), αλλά και την ήδη πλατινένια συνεργασία της με τον SNIK στο «Miami», επιστρέφει με νέο banger hit.

Το «Πρέπει Να Φύγει» κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ανήμερα των 21ων γενεθλίων της Marseaux και ήδη έχει εμφανιστεί στις τάσεις του YouTube.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Solmeister -συνοδοιπόρο και μέντορα των WNC- στη μουσική, και των Solmeister και dPans στους στίχους, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια του video clip ανήκει και πάλι στον πολυπράγμων Solmeister.

Κι αν θέλετε να απολαύσετε την Marseaux και τους WNC live, τότε θα τους βρείτε στις 18 Απριλίου στο «WE» στη Θεσσαλονίκη και στις 20 Απριλίου στο «Fuzz Club» στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ