Μία μουσική βραδιά με κέφι που μόνο το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι μπορεί να προσφέρει.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» για μία βραδιά μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, κάνει μία αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του και μας θυμίζει μεγάλες επιτυχίες του με τις οποίες έχουμε χορέψει κι έχουμε ερωτευτεί, όπως τα «Πού Είσαι», «Θα Περνάω Καλά», «Τα Έχω Όλα», «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα», «Καινούργια Πρεμιέρα», «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης».

Ακόμα, ερμηνεύει το νέο του τραγούδι «Έχω Έρωτα Μαζί Σου», σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα.

Στο «Σπίτι με το Mega», ο Νίκος Μακρόπουλος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής την Άντζελα Δημητρίου, τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού.

Οι δύο ερμηνευτές, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο λαϊκό ρεπερτόριο, παρουσιάζουν μία σειρά από ντουέτα-έκπληξη με αξεπέραστες, διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο θα τραγουδήσουν επίσης οι φίλοι του Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και , βάζοντας ο καθένας το δικό του χρώμα από διαφορετικά είδη μουσικής.

Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μία μουσική βραδιά με κέφι, που μόνο το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι μπορεί να προσφέρει, έρχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40 στο «Σπίτι με το Mega».

ΠΗΓΗ