Ο OGE ενώνει τις δυνάμεις του με τον SNIK και τον Strat.

Ένα από τα μεγαλύτερα hits μέσα από το τελευταίο άλμπουμ του OGE μόλις κυκλοφόρησε σε music video.

Η συνεργασία του OGE με τον SNIK και τον Strat στο «OLE» έχει ήδη γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του chart του Spotify στην Ελλάδα.

Το «OLE» είναι έτοιμο να σαρώσει και στο YouTube, μέσα από το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το music video του «OLE» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis στους χώρους των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

O OGE αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους ράπερ και μουσικούς παραγωγούς της χώρας και μάλιστα είναι υπεύθυνος για μερικά από τα μεγαλύτερα pop και rap hits της τελευταίας δεκαετίας.

Η νέα του δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «STATUS», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, περιλαμβάνει all star συνεργασίες με τα πιο hot ονόματα της trap και pop σκηνής της Ελλάδας.

Ο OGE ενώνει τις δυνάμεις τους Apon, Bossikan, DJ Kas, Dirty Harry, Fly Lo, Gameboy, IAMSTRONG, JosephineMG, Nina, Rack, Ripen, SNIK, Strat, VLOSPA, Έλενα Τσαγκρινού και υπενθυμίζει το «STATUS» του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Μετά τη συμμετοχή τους στο νέο άλμπουμ του OGE, ο SNIK και ο Strat ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα single με τον τίτλο «Sinialo» που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα στις υπηρεσίες streaming.

Το single «OLE» και το άλμπουμ «STATUS» του OGE κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ