Η συνεργασία περιλαμβάνεται στο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» των Onirama.

Οι Onirama συναντούν την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Μετάξι».

Μην ψάχνετε για πιο συναρπαστική συνεργασία στην αρχή αυτής της χρονιάς. Συνέβη ήδη όταν οι Onirama και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας χάρισαν ένα καινούργιο «Μετάξι».

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Onirama, ένα κομμάτι που χορέψαμε και αγαπήσαμε πολύ, αποκτά νέα ζωή με τη μοναδική φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Το «Μετάξι», μία από τις πιο πολύτιμες στιγμές στη δισκογραφία των Onirama, ένα τραγούδι για τους ερωτευμένους αυτού του κόσμου, αποκτά μέσα από την ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη μία μοναδικά αισθαντική χροιά, ρίχνει τους τόνους και μας καλεί να το χορέψουμε αγκαλιά.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού, επιμελήθηκε μαζί με τους Onirama ο Θωμάς Κωνσταντίνου.

Ένα τραγούδι – σύνθημα που συγκινεί, μία υπόσχεση αγάπης, το «Μετάξι» με τους Onirama και την Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι το τραγούδι που θα μείνει στα χείλη όλων αυτή την άνοιξη. Για να μείνουν τα όνειρα εκεί, να μην το σκάσουν.

Το «Μετάξι» είναι μία από τις εντυπωσιακές μουσικές συμπράξεις που περιλαμβάνονται στον πολυσυλλεκτικό επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» των Onirama, ο οποίος κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Οι Onirama, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, μετρώντας 22 χρόνια πορείας, συναντούν μουσικά 30 αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και αποτυπώνουν τη συνύπαρξή τους μέσα σε 30 ντουέτα, παίζοντας δημιουργικά με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και σε διασκευές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το single «Μετάξι» και το άλμπουμ «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» των Onirama κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ