«Πιο καυτός από ποτέ, ο ήλιος καίει…»

Οι Onirama μαζί με τους Locomondo, δύο από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στην Ελλάδα, ενώνουν vibes, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού, σε στίχους και μουσική του Μάρκου Κούμαρη, μας χαρίζει το πιο γεμάτο «Καλοκαίρι» τραγούδι.

Σε αυτήν την καινούργια εκδοχή του τραγουδιού τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει οι Onirama και την παραγωγή υπογράφουν οι ARCADE.

Η δημιουργική οπτικοποίηση του τραγουδιού «Καλοκαίρι» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Ιουνίου στο επίσημο κανάλι των Onirama στο YouTube.

Το νέο single «Καλοκαίρι» αποτελεί συνέχεια του επικείμενου επετειακού δίσκου των Onirama, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα θα κυκλοφορεί από ένα ντουέτο στις επίσημες ψηφιακές πλατφόρμες του συγκροτήματος.

Πρώτο δείγμα του άλμπουμ ήταν η υπέροχη συνύπαρξη των Onirama με τη σπουδαία Χάρις Αλέξιου σε μία νέα εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «Ξημερώνει», που έλαβε εξαιρετικά σχόλια και έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το «Καλοκαίρι» των Onirama και των Locomondo κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ