Ο DJ των hits Coyot επιστρέφει με νέα δυνατή συνεργασία.

Ο Coyot, ο Έλληνας DJ και παραγωγός παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο «Scared» στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με την Alma Dowdall.

Την ταλαντούχα τραγουδίστρια Alma Dowdall από τη Βουλγαρία τη γνωρίσαμε μέσα από τη μουσική συνάντησή της με τον Claydee στο single «Mamma Mia», που κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το πιο πρόσφατο hit single του Coyot ήταν το «Why» σε συνεργασία με τον The Prince Karma και τον Kállay Saunders, το οποίο ξεχώρισε αμέσως στα clubs τόσο στην Ελλάδα όσο και στα υπόλοιπα Βαλκάνια και ανέβηκε στις υψηλότερες θέσεις σε airplay και digital charts.

Το «Scared» συνδυάζει τη συναισθηματική πλευρά της ηλεκτρονικής μουσικής, τον χαρακτηριστικό ήχο του Coyot και τα αιθέρια φωνητικά της Alma.

Το τραγούδι απέκτησε εικόνα με ένα music video σε ασπρόμαυρη αισθητική που γυρίστηκε είναι σε Ελλάδα και Βουλγαρία και μας μεταφέρει αριστοτεχνικά στη σαγηνευτική ατμόσφαιρα του «Scared».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κυκλοφορεί το “Scared” με την Alma. Η φωνή της δένει τέλεια με το κομμάτι και πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος αντικατοπτρισμός του που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σαν καλλιτέχνης», τονίζει ο ίδιος ο Coyot.

Ενώ η Alma προσθέτει: «Το να συνεργάζεσαι με τον Coyot είναι μία φανταστική εμπειρία. Το τραγούδι είναι μοναδικό και είμαι πραγματικά χαρούμενη για το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ