Ο Sidarta και ο Saske εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί.

Ο Sidarta και ο Saske ενώνουν τις δυνάμεις τους για πέντε μοναδικές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Είναι δύο από τους καλλιτέχνες – φαινόμενο των τελευταίων ετών, διαθέτοντας συνδυαστικά πάνω από 318 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και δεκάδες επιτυχίες όπως τα «Mediterranean», «Akomi», «Erimo Padou», «Nana», «Ξέρω Μάν» και πολλά άλλα hits.

Ο Sidarta και ο Saske εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο ευρύ κοινό σε πέντε διαφορετικές πόλεις με τη συνοδεία live μπάντας.

Διαφήμιση

Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Πάτρα θα ζήσουν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία, αντάξια της αισθητικής του αγαπημένου δίδυμου.

Ο 22χρονος Sidarta, η νεότερη προσθήκη στην ομάδα της OffBeat Records, κατάφερε να αναδειχθεί και να καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ.

Με τέσσερα στη σειρά διαμαντένια singles («Mediterranean», «Akomi», «Adrenalina», «Erimo») και τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα («IPIZME»), ο Sidarta είναι ένας καλλιτέχνης – φαινόμενο με πάνω από 150.000.000 streams στην πρώτη χρονιά του και πρώτος εδώ και καιρό στις προτιμήσεις του μουσικόφιλου κοινού.

Έκτοτε, ο Sidarta έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και σε lives σε όλη την Ελλάδα.

Η μελωδικότητα της φωνής του αναδεικνύει τη μουσική του, η οποία συνδιαλέγεται έντονα με το ελληνικό μουσικό στοιχείο, εκφράζοντας ωστόσο την αυθεντικότητα και το urban στοιχείο που χαρακτηρίζει την αισθητική της OffBeat Records.

Ο 24χρόνος Saske είναι ένας από τους νεότερους εκπροσώπους του ελληνικού hip-hop.

Μέσα σε μία πενταετία δισκογραφικής παρουσίας έχει καταφέρει ήδη να κυκλοφορήσει δύο διπλά πλατινένια, δύο πλατινένια, ένα διαμαντένιο και αμέτρητα χρυσά singles, ενώ οι πρώτοι του προσωπικοί δίσκοι, με τίτλο «Saskepticism Vol. 1» και «Saskepticism Vol. 2» έγιναν χρυσοί.

Η μουσική του Sase χαρακτηρίζεται από έντονα πειραματικά στοιχεία αναμειγμένα με κλασικές rap αναφορές, ενώ κάθε κυκλοφορία του αναζητά την καινοτομία σε εικόνα και ήχο.

Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό με τα singles «Nasa», «Padou» και «Mediterranean» να σπάνε ρεκόρ αναπαραγωγών στο διαδίκτυο.

Πρόγραμμα

Λάρισα
Δευτέρα 12 Ιουνίου
Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 21 Ιουνίου
Μονή Λαζαριστών

Ηράκλειο Κρήτης
Τετάρτη 19 Ιουλίου
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (πρώην Τ.Ε.Ι)

Διαφήμιση

Χανιά Κρήτης
Παρασκευή 21 Ιουλίου
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Πάτρα
Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023
Παλαιά Σφαγεία

Τιμές Εισιτηρίων

Early Bird: 12€
Προπώληση: 16€
Στην Είσοδο: 20€

Meet ‘n’ greet / backstage experience: 40€
πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket Services
• Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 -0 Αθήνα
• Τηλεφωνικά: 210 7234567
• Online: www.ticketservices.gr

Και στα κατά τόπους φυσικά σημεία.

ΠΗΓΗ