Ο SNIK και ο Josephine κυκλοφόρησαν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους.

Ο κορυφαίος hitmaker και trendsetter SNIK συνεργάζεται με την εκρηκτική performer Josephine και κάνουν «Work Out» στο νέο τραγούδι τους και music video.

Μετά το σαρωτικό «Έρωτας» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και έχει ήδη γίνει διπλά πλατινένιο, ο SNIK υποδέχεται τη νέα σεζόν με ολοκαίνουργιο smash single, αυτή τη φορά με την απόλυτα φορμαρισμένη Josephine.

Ο SNIK, ο No. 1 εκπρόσωπος της ελληνικής rap σκηνής που έχει δει το όνομά του να εμφανίζεται αμέτρητες φορές στην κορυφή των charts, ενώνει τις δυνάμεις του με την hit performer Josephine και το αποτέλεσμα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Η συνεργασία του SNIK και της Josephine αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών, από τότε που προαναγγέλθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μετά από πολλή συζήτηση στα social media από το κοινό, ο SNIK και Josephine κάνουν «Work Out» σε μία μοναδική συνεργασία που αναμένεται να ανέβει στην κορυφή των trends σε χρόνο ρεκόρ.

Τη μουσική του «Work Out» υπογράφουν οι SNIK, BretBeats, Levianth και τους στίχους ο SNIK. Την παραγωγή ανέλαβαν οι BretBeats και Levianth.

Τα γυρίσματα του μουσικό βίντεο για το «Work Out» πραγματοποιήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

Το «Work Out» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ