Άλλη μία αδιαμφισβήτητα επιτυχία από τον SNIK.

Ο SNIK, ο κορυφαίος Έλληνας ράπερ, αφιερώνει το νέο single του σε μία γοητευτική «Dominicana Latina».

Ο SNIK έχει αλλάξει ολόκληρο το τοπίο της ελληνικής hip-hop με την εικόνα του και έχει αφήσει ήδη ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μοντέρνα κουλτούρα.

Το είδωλο της rap σκηνής έχει κατοχυρώσει για πάντα την κληρονομιά του ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στο είδος του, με νούμερα που ξεπερνούν τα 350 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 78,3 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ως ιδρυτής της ATH Records, ο SNIK δίνει το βήμα σε νέους καλλιτέχνες να προβάλλουν σε ένα ευρύτερο κοινό το ταλέντο τους και τους βοηθά να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις του με τον ανερχόμενο Salva, ο οποίος προσθέτει τα δικά του μοναδικά vibes στο «Dominicana Latina».

SNIK, TOQUEL, MG, GAMEBOY - WET (Official Music Video)

Με την κυκλοφορία του, το music video για το «Dominicana Latina», που έχει την υπογραφή του Merlagne στη σκηνοθεσία και γυρίστηκε με φόντο την Ακρόπολη, εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο ελληνικό YouTube και προκάλεσε φρενίτιδα στους πολυάριθμους θαυμαστές του SNIK.

Το «Dominicana Latina» αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Ο SNIK έχει βρει τη φόρμουλα και δεν έχει κανένα λόγο να την αλλάξει εφόσον ο κόσμος τη λατρεύει.

Παρότι κυκλοφορεί πριν την ολοκλήρωση του καλοκαιριού, το «Dominicana Latina» μας προετοιμάζει για τις διακοπές που πρόκειται να κάνουμε μαζί με τον SNIK και τον Salva.

Τη μουσική του «Dominicana Latina» έχουν γράψε οι SNIK, BretBeats, Bass Charity, ενώ οι στίχοι ανήκουν στους SNIK και Salva. Η παραγωγή έχει τη σφραγίδα των BretBeats και Bass Charity.

Το single «Dominicana Latina» κυκλοφορεί από την ATH Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ