Τα γυρίσματα έγιναν στο Ντουμπάι και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο SNIK αποκαλύπτει το music video για τη συνεργασία του με τον Vlospa στο «Trafficante».

Τίποτα δεν εφησυχάζει τον SNIK, τον κορυφαίο ράπερ της Ελλάδας, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο Νο. 1 των charts από την αρχή του 2022.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ του «1987» από τη Minos EMI, a Universal Music Company, το οποίο έσπασε όλα τα ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και περιλαμβάνει το «Moonwalk» με τον Vlospa, το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube, οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν άλλη μια δυναμική συνεργασία.

Αυτή τη φορά ο SNIK ένωσε τις δυνάμεις του με τον «Trafficante», ένα single κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά το «1987» και είναι ήδη χρυσό σύμφωνα με το Ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI.

Τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο μουσικό βίντεο για τη νέα συνεργασία του SNIK και του Vlospa, το οποίο ανέβηκε μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στις κορυφαίες θέσεις στα trends του YouTube στην Ελλάδα.

Τα γυρίσματα για το music video «Trafficante» πραγματοποιήθηκαν με τη σκηνοθεσία του Steve Ketner στο πρόσφατο ταξίδι του SNIK στο Ντουμπάι, όπου απέκτησε εικόνα το «Moonwalk», αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Την παραγωγή του «Trafficante» υπογράφει ο OGE, τη μουσική ο SNIK και ο OGE και τους στίχους ο SNIK και ο Vlospa.

Το «Trafficante» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ