Ένα δροσερό ντουέτο που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν ένα ακόμη αξέχαστο τραγούδι.

Μετά την τεράστια επιτυχία τους στο τραγούδι «Για Σένα», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια προβολές στο YouTube η απαράμιλλη χημεία τους αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και αυτή τη φορά.

Το νέο τραγούδι τους που φέρει τον τίτλο «Στο Γιατρό» αποτελεί μία μίξη στοιχείων των δύο καλλιτεχνών.

Διαφήμιση

Το hip-hop ύφος του Μιχάλη Κουινέλη συναντά τον pop χαρακτήρα της Ήβης Αδάμου σε ένα δροσερό ντουέτο που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Η μουσική και οι στίχοι του single «Στο Γιατρό» είναι μία δημιουργία του Μιχάλη “ΜΕΘ” Κουϊνέλη.

Οι ανατρεπτικοί στίχοι του τραγουδιού με μια εντυπωσιακή μελωδία που δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου φαίνεται να έχουν βρει τον ιδανικό τρόπο να συνδυάζουν το δυνατό σημείο της κάθε φωνής τους και να δημιουργούν κάθε φορά τραγούδια που ξεχωρίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου έχουν ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλές επιτυχημένες κυκλοφορίες και δείχουν ότι συνεχίζουν να έχουν πολλά να προσφέρουν.

Το νέο single «Στο Γιατρό» των Stavento και της Ήβη Αδάμου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Rootopia και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Σε λίγες ημέρες μετά θα απολαύσουμε και το music video του τραγουδιού.

Δείτε τους στίχους του «Στο Γιατρό» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ