Ακούστε τη νέα συνεργασία των Stavento και της Ήβης Αδάμου.

Οι μοναδικοί Stavento και η λαμπερή Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Για Σένα».

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη μουσική, το ζευγάρι έχει συμπράξει σε επαγγελματικό επίπεδο πολλές φορές και έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες που έχουν αγκαλιαστεί θερμά, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το «Σαν Έρθει Η Μέρα», το «Να Σου Τραγουδώ» και το «Μη Στάξει Και Μη Βρέξει».

Η τελευταία συνεργασία τους πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2018 με το «Δικό Μου», μία up-tempo pop δημιουργία που γνώρισε επιτυχία αμέσως και αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 19,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ωστόσο ο Μιχάλης Κουινέλης στέκεται στο πλευρό της Ήβη Αδάμου σε όλα τα δισκογραφικά βήματά της υπογράφοντας κάθε προσωπική κυκλοφορία της, όπως το πιο πρόσφατο «Φωτιά Μου» με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Αυτή τη φορά οι Stavento και η Ήβη Αδάμου επιστρέφουν με το ντουέτο του καλοκαιριού, ένα τραγούδι μελωδικό, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της hip-hop μουσικής, με ιδιαίτερο στίχο και νόημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Για Σένα» υπογράφει με το χαρακτηριστικό ύφος του ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Το νέο τραγούδι των Stavento και της Ήβης Αδάμου μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, συνδυάζοντας τα πλάνα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου με εικόνες του μουντού ορίζοντα της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώφυλλο του «Για Σένα» ποζάρει η κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου, η 3 ετών Ανατολή που ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2018.

Το «Για Σένα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις υπηρεσίες streaming από τη Rootopia και τη Minos EMI / Universal.ΠΗΓΗ