Το ανατρεπτικό music video αποτυπώνει πλήρως την ουσία του τραγουδιού και το πνεύμα του δίσκου «Έχω Κέφια» του Γιάννη Αγγελάκα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100ºC παρουσιάζουν το νέο μουσικό βίντεο τους.

Το νέο music video «Ακούω Τον Ουρανό Να Γελάει» αποτελεί  μία πολυαναμενόμενη προσθήκη στο ήδη επιτυχημένο άλμπουμ «Έχω Κέφια» που κυκλοφόρησε ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με την μπάντα του, τους 100ºC το 2022.

Το άλμπουμ «Έχω Κέφια» περιλαμβάνει έντεκα νέα ρηξικέλευθα τραγούδια, τα οποία ήρθαν για να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι ο Γιάννης Αγγελάκας είναι πρωτοπόρος στο είδος του και την ικανότητά του να δημιουργεί τραγούδια τα οποία προκαλούν μία δυνατή σύνδεση με τον ακροατή.

Έντεκα τραγούδια, νέοι σταθμοί μίας ψυχεδελικής διαδρομής που χαράζει η τρυφερότητα «αφηνιασμένων αγγελικών πλασμάτων».

Το ανατρεπτικό music video για το τραγούδι «Ακούω Τον Ουρανό Να Γελάει» αποτυπώνει πλήρως την ουσία του τραγουδιού και το πνεύμα του δίσκου «Έχω Κέφια».

Το music video έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξης Αρχοντής, ενώ τα συμπληρωματικά πλάνα και την backstage φωτογράφιση ανέλαβε ο Πρόδρομος Μυστακίδης.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100ᴼC ετοιμάζονται ένα χρόνο μετά το διπλό sold out για δύο ακόμα συναυλίες στο «Fuzz Live Music Club» που θα μείνουν αξέχαστες, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Το άλμπουμ «Έχω Κέφια» του Γιάννη Αγγελάκα και των 100ᴼC κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και την Alltogethernow και είναι διαθέσιμο τόσο ψηφιακά όσο και σε CD και σε κόκκινο LP βινύλιο 180gr σε περιορισμένη έκδοση 1.000 αριθμημένων αντιτύπων.

ΠΗΓΗ