«Είναι πάρα πολύ τιμητικό που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision, μπροστά σε εκατομμύρια άτομα».

Δίχως άγχος, αλλά δουλεύοντας εντατικά, ο Victor Vernicos ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ1.

«Δεν έχω πολύ άγχος, είμαι χαρούμενος με την ομάδα που είναι γύρω μου. Είμαι έτοιμος και δουλεύω σκληρά», είπε ο Victor Vernicos σε δηλώσεις του από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισής του για την Εurovision.

Στην ερώτηση πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Εurovision του 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Έτρεμα από τη χαρά μου».

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας, την Ελλάδα, στην Eurovision, μπροστά σε εκατομμύρια άτομα», συνέχισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω προκριθεί γιατί πιστεύω ότι είναι μία καλή ευκαιρία να εμπνεύσω και άλλα άτομα, στη δικιά μου ηλικία και σε μεγαλύτερες, να κυνηγάνε αυτά που αγαπάνε» πρόσθεσε ο 16χρονος τραγουδιστής.

Ο Victor Vernicos, ο οποίος θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το τραγούδι «What The Say» που έχει γράψει ο ίδιος, αποκάλυψε ότι αγαπούσε πάντα την Eurovision.

«Σκέφτηκα ότι είχα αυτό το τραγούδι και ήθελα να το φτιάξω σωστά ώστε να μπορώ να το πάω στην Eurovision», εξήγησε πριν επιστρέψει στις εντατικές προετοιμασίες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις δηλώσεις του Βίκτωρα Βερνίκου στην εκπομπή «Δύο στη 1».

ΠΗΓΗ