Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη που αναμένεται να κατακτήσει και φέτος τις καρδιές του κοινού έχει τον τίτλο «Με Πονάει».

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα στο αγαπημένο και διαχρονικό ύφος του Μιχάλη Χατζηγιάννης, ο οποίος κατά μήκος των σχεδόν τριών δεκαετιών της καριέρας του στη μουσική μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες.

Τη μουσική του «Με Πονάει» υπογραφή για ακόμα μία φορά ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην καταξιωμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, η οποία ως γνωστόν έχει βάλει τη σφραγίδα της στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Με πονάει που όλα τα θυμάμαι εγώ / Την αρχή, τον έρωτα και τον γκρεμό / Ταξίδι μέσα στη φωτιά / Και γίνονται όλα στάχτη πια / Με πονάει η κάθε μου αναπνοή / Που αναπνέω και εσύ δεν είσαι πια εκεί / Τα όνειρα που κάναμε / Μου ‘χες πει πως δεν θα χάναμε»

Το «Με Πονάει» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», το οποίο ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του, ανεβαίνοντας σε υψηλές θέσεις (No. 4) στο Ελληνικό Airplay Chart.

Το νέο τραγούδι «Με Πονάει» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού

ΠΗΓΗ