Μία μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και φίλους.

Σε μία λαμπερή βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και φίλους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του, αλλά και την απονομή του χρυσού δίσκου για το νέο άλμπουμ του «Καταλαβαίνω».

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός υποδέχθηκε φίλους και συναδέλφους στον όμορφο χώρο του «Bokan» στο Γκάζι, το βράδυ της Κυριακής.

Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Γαλάτεια και τα δύο τους παιδιά, έσβησε τα κεράκια στις εντυπωσιακές τούρτες του και δέχτηκε τις ευχές όλων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τον εορτάζοντα περίμενε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, του απένειμε τον χρυσό δίσκο για τις ψηφιακές πωλήσεις του άλμπουμ «Καταλαβαίνω», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Καταλαβαίνω»

Το «Καταλαβαίνω» περιλαμβάνει 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο τραγούδι που αυτή την περίοδο μαγεύει το κοινό, το YouTube και τα ραδιόφωνα, καθώς και όλα τα μεμονωμένα digital singles που έχει κυκλοφορήσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος το τελευταίο διάστημα.

Το άλμπουμ συμπληρώνουν τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Επικίνδυνη Σχέση» και «Κλεμμένη Ομορφιά».

Οι παρευρισκόμενοι στο «Bokan» διασκέδασαν με αγαπημένα τραγούδια και γεύτηκαν φαγητά και γλυκά από το «Cocco di Mamma».

Μεταξύ τους ήταν ο στενός συνεργάτης και κουμπάρος του Γιώργου Παπαδόπουλου, Νικόλας Νικολάου, η Μελίνα Ασλανίδου, η Άντζελα Δημητρίου, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Ανδρομάχη, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, ο Παντελής Καναράκης, η Ελευθερία Παντελιδάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ