Ο Γιώργος Σαμπάνης ζει έναν κινηματογραφικό έρωτα με την Ιωάννα Σαρρή στο music video του «Γεννημένη».

Ο Γιώργος Σαμπάνης ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πανέμορφο Πορτοφίνο για το video clip για το νέο τραγούδι του «Γεννημένη».

Το «Γεννημένη» είναι ένα pop-rock τραγούδι με υψηλή ενέργεια και κολλητική μελωδία, ένας feel-good ύμνος από αυτούς που ο Γιώργος Σαμπάνης φτιάχνει κάθε τόσο με πολύ πάθος για να πλημμυρίζει με συναίσθημα τα καλοκαίρια μας.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνη ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένης Γιαννατσούλια.

«Για μένα είσαι γεννημένη, όλοι οι άλλοι ξένοι, μας ενώνει κάτι μαγικό… Για σένα είμαι γεννημένος, καταδικασμένος, μόνο εσένα να αγαπώ…»

Ο τραγουδοποιός των επιτυχιών Γιώργος Σαμπάνης ταξίδεψε αυτή τη φορά στο πανέμορφο Πορτοφίνο της Ιταλίας για τα γυρίσματα του απόλυτου Instagram-ικού video clip για το single «Γεννημένη».

Και εκεί ζει έναν κινηματογραφικό έρωτα με την (σύντροφό του στην πραγματική ζωή) Ιωάννα Σαρρή, συμπρωταγωνίστρια και στο προηγούμενο music video του για το επιτυχημένο τραγούδι «Άσε Με Να Σε Προσέχω», η οποία φαίνεται πως είναι το γούρι του.

Τη σκηνοθεσία του μουσικού βίντεο για το «Γεννημένη» υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Το «Γεννημένη» διαδέχεται για τον Γιώργο Σαμπάνη το «Άσε Με Να Σε Προσέχω», το οποίο κυριάρχησε για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του επίσημου Airplay Chart της MediaInspector, συνεχίζοντας το σερί το No. 1 επιτυχιών του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη  με τίτλο «Γεννημένη» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ