Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα στις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη.

Μετά το sold out της συναυλίας της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Χαρούλης θα πραγματοποιήσει και μία δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά από μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη.

Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα για δύο βραδιές στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπως ακριβώς μία καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει, αλλά και με τα καινούργια τραγούδια του από το νέο δίσκο του με τίτλο «Κολίμπρι».

Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Ραντεβού λοιπόν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Θανάσης Dzingovic (ηλεκτρική κιθάρα) και Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα).

Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Γιάννης Χαρούλης
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου (sold out)
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων

Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
– Public
– Καταστήματα Wind
– Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
– Yoleni’s Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
– Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτέρα – Σάββατο 11:00 – 19:00)

ΠΗΓΗ