Η Ελένη Φουρέιρα ανανέωσε το συμβόλαιό της.

Η «βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records συνεχίζουν μαζί στο δρόμο που μαζί έχουν χαράξει: αυτόν της απόλυτης επιτυχίας.

Η ανανέωση των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε θερμό και χαρούμενο κλίμα, παρουσία της ομάδας της εταιρείας και με τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα να δίνουν τον παλμό.

Η κοινή δισκογραφική πορεία της Panik Records και της Ελένης Φουρέιρα, της κορυφαίας pop star των μεγάλων επιτυχιών και των εντυπωσιακών ρεκόρ, ξεκίνησε το 2015 και έγινε αμέσως συνώνυμο της επιτυχίας, η οποία το 2018 ξεπέρασε τα σύνορα με τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κατακτώντας ολόκληρη την Ευρώπη.

Με την καριέρα της να είναι υπεράνω συνόρων, η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη στο ενεργητικό της μία πολύμηνη ευρωπαϊκή περιοδεία, με sold out εμφανίσεις σε 16 χώρες, καθώς και πλατινένιες και χρυσές διακρίσεις σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Σουηδία και η Νορβηγία.

Επίσης, είναι ο μόνος καλλιτέχνης από την Ελλάδα που έχει εμφανιστεί σε μουσικά βραβεία της Ισπανίας και έχει μοιραστεί την ίδιο σκηνή με ονόματα της παγκόσμιας μουσικής όπως ο David Guetta και η Rosalía.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει ένα αγγλόφωνο EP («Gypsy Woman»), είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαφημιστική καμπάνια του Netflix España για την άκρως επιτυχημένη σειρά «La Casa De Papel» και έχει κάνει μία διεθνή συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg στο τραγούδι «Sirens».

Η Ελένη Φουρέιρα, που έχει αποσπάσει 18 βραβεία στα Mad Video Music Awards στην Ελλάδα και 12 στην Κύπρο, είναι η πιο iconic καλλιτέχνιδα της γενιάς της, μία επαγγελματίας που κάθε φορά θέτει τον πήχη όλο και πιο ψηλά και κάθε φορά καταφέρνει να τον ξεπερνά, με κάθε τραγούδι της να γίνεται τεράστια επιτυχία.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα είναι ο καλλιτέχνης από την Ελλάδα με τα περισσότερα streams σε Spotify και με τους περισσότερους ακροατές σε μηναία βάση στο Spotify, με κάθε τραγούδι της να έχει εκατομμύρια streams, ενώ παράλληλα μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube.

H Panik Records και η Ελένη Φουρέιρα θα συνεχίσουν να χαρίζουν στο κοινό πρωτοπόρες και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

ΠΗΓΗ