Νέο τραγούδι από την Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου παρουσιάζει το νέο single της με τίτλο «Ρίξε Με», που κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά βήματά της, η Ήβη Αδάμου τραγουδά με τον ξεχωριστό τρόπο της μία δυνατή μπαλάντα γεμάτη συναισθήματα.

Το «Ρίξε Με», σε μουσική του Flori Mumajesi και σε στίχους του Μιχάλη (ΜΕΘ) Κουινέλη, έχει ήδη ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Το νέο τραγούδι της Ήβη Αδάμου συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, γεμάτο δυναμισμό και ένταση, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

“Ρίξε με, ρίξε με στο βυθό σου ρίξε με, δεν έχω πνοή, δεν έχω ζωή αν δεν έχω εσένα… Κρύψε με, κρύψε με στην καρδιά σου κρύψε με, δεν έχω καρδιά, δεν έχω αγκαλιά παρά μόνο για σένα…”

Το “Ρίξε Με” είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί η Ήβη Αδάμου μετά το καλοκαιρινό και αέρινο «Δίπλα Σου», το οποίο με τη σειρά του ακολούθησε το επιτυχημένο «Αγοράκι Μου» των 6 εκατομμυρίων προβολών.

Παράλληλα, η Ήβη Αδάμου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια θα βρίσκεται με τον Διονύση Σχοινά στο «Box» στην Αθήνα.

Το «Ρίξε Με» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ