Δύο μοναδικές ερμηνεύτριες που έχουν χαρακτηρίσει με τις φωνές τους το ελληνικό τραγούδι μαζί στη σκηνή.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα εμφανίζονται μαζί στο «Vox» από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε τέσσερις μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και τη συνέχειά του.

Μαζί. Φανταστείτε μόνο τις δυο τους. Μαζί στη σκηνή. Την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη να συναντάει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Δύο σπάνιες φωνές, δύο ερμηνεύτριες με τεράστια ερμηνευτική γκάμα.

Ούτε το ρεπερτόριο τους χρειάζεται ειδική αναφορά. Είναι τα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας. Που τα έχουμε ζήσει και στις χαρές και στα δύσκολα.

Τραγούδια που εναλλάσσονται στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά και στις δικές μας προσωπικές ψηφιακές λίστες, τώρα γίνονται μία σπάνια ζωντανή συλλογή επιτυχιών αλλά και απρόβλεπτων στιγμών στη σκηνή του «Vox».

Δύο γενιές συναντιούνται επί σκηνής, δύο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με τις φωνές τους το ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε, δύο μοναδικές ερμηνεύτριες, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μαζί σε ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο, λαύτα, μαντολίνο), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Στασινός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Στέλιος Φραγκούς (πιάνο, πλήκτρα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, Βασίλης Νησσόπουλος
Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Λήδα Ρουμάνη

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Βενετάκη

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Πετρόλιας

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

ΠΗΓΗ